Freelance opdracht voor illustrator of graphic designer (Gesloten)

Ben jij een illustrator of graphic designer en opzoek naar eeuwige internet roem? Lijkt het je leuk om voor onze nieuwe app het logo en al het bijbehorende artwork te ontwerpen? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken per januari 2021 voor 6 maanden een freelance illustrator of graphic designer.

We zouden graag zeggen aangenaam!

Helaas kunnen we ons nog niet voorstellen omdat we de komende weken een aantal dingen geheim moeten houden. Wel kunnen we al verklappen dat we een super gaaf nieuw sociaal media platform aan het creëren zijn. We geloven dat we de nieuwste hype gaan realiseren. We zitten vol in de ontwikkelingsfase en sprinten naar onze volgende doelstelling; onze MVP die we samen met jou in 2021 gaan lanceren.

Om deze doelstelling te behalen zijn wij druk bezig om een team van like minded people samen te stellen.

Wie weet zit jij over een jaar samen met ons in Silicon Valley

Wat ga je doen?

Jij gaat het artwork voor ons nieuwe app en alles daaromheen ontwerpen. Denk aan het logo, icons, social media templates en ook infographics. Ook ga je meeontwerpen aan de UX/UI van de app. Jij wordt onze designer die overal zijn stempel op drukt. Jij bepaalt. Oké, samen met ons en de rest van het team. Jij zorgt ervoor dat alles er gelikt uit komt te zien. Ons overtuigen van jouw creatieve ideeën en je designkeuzes beargumenteren doe je tijdens de koffie in de ochtend, waarna je zelf aan de slag gaat om het gepitchte concept te creëren. Dit presenteer je aan de rest van het team terwijl jij je welverdiende applaus in ontvangst neemt.

Binnen de sprint van de komende zes maanden zijn we allemaal multidisciplinair inzetbaar. Jij gaat ook meedenken over onze brand story, de usability van de app en leuke marketing acties om maar een aantal te noemen.

Heb je een tof portfolio met designs? Dan is dit een plus.

Je bent per januari beschikbaar. De uren van de opdracht variëren van 4 tot 16 uur per week. Deze sprint duurt 6 maanden en omdat jij vanaf het begin meewerkt, kan jij meegroeien met de cycli die een start-up doormaakt! Wie weet zit jij over een jaar samen met ons in Silicon Valley.

Wat wij bieden?

 • De mogelijkheid om als zelfstandige aan de slag te gaan;
 • Visueel een nieuw merk vormgeven;
 • Perfecte werkplek om werkervaring bij een start-up op te doen;
 • Intensief samenwerken met verschillende ervaren freelancers;
 • Samen met de founders werken aan een leuke en ijzersterke bedrijfscultuur;
 • Een prachtig kantoor in het centrum van Zutphen, waar je graag regelmatig bent;
 • Uurtarief: 15 euro ex. BTW;

Door de huidige coronamaatregelen werk je grotendeels vanuit huis maar wij vinden het belangrijk om de lijnen kort te houden en daarom zien we je één dag in de week op ons corona proof kantoor zodat we samen de content voor de volgende week kunnen voorbereiden.

Wat wij vragen?

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau; in de studierichting: Multimedia Design, Graphic design of Interactive Media;
 • Super skills en ruime ervaring met Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator en Photoshop);
 • Jij bent multidisciplinair inzetbaar;
 • Een tof portfolio waaruit je ervaring blijkt;
 • Jij bent creatief, ambitieus, flexibel en hebt een ondernemersgeest;
 • Je beschikt over eigen vervoer; de werklocatie is op loopafstand van het station.

Laat nu je gegevens achter!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze job en voldoe je aan de eisen? Vul dan hieronder het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij hebben geen interesse in aanbiedingen van Werving & Selectie of Detacheringsbureaus. Alleen directe reacties worden in behandeling genomen.

Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens achter