fbpx

Kom je op onze nieuwe werkplek in Zutphen kijken?

Dit is een foto

Wat een euforie! Vanaf 1 november zijn we gevestigd in ons nieuwe kantoor aan de Kuiperstraat in Zutphen. Een nieuwe plek om voor onze klanten en onszelf projecten te doen. Het is een heerlijke ruimte. Hierdoor voelen we ons er meteen thuis.

De Ezerman is een mooie plek om nieuwe technologie met oude industrie te verbinden

“De Ezerman” is een monumentaal pakhuis gelegen in de binnenstad van Zutphen. Het ligt op steenworp afstand van de IJsselkade. Het pakhuis is in 1915 in opdracht van ijzerwarenhandelsfirma Brinkmann en Niemeijer ontworpen door de architect H.A. Ezerman. Zijn achterkleinzoon is als architect betrokken geweest bij de huidige restauratie van het pakhuis.

Zoals veel panden in de oude hanzestad Zutphen heeft De Ezerman een grote cultuurhistorische waarde en behoort tot het belangrijke industrieel erfgoed van Nederland.

Voor ons is het een inspirerende omgeving om te ondernemen. Binnenkort volgen er meer foto’s.

Ik kom langs en lust wel een stadswalblokje

Wat doen we?

Onze passie is om creatieve ideeën om te zetten in een online business model. Onderdeel daarvan is het ontwikkelen van apps, webshops, content management systemen, games en websites. Wij begeleiden je van concept naar realisatie. Maar daar houdt het niet op! Na de lancering helpen we je met content creatie, marketing, beheer en onderhoud.

Maatwerk. Daar draait het om. Wij bieden een all in one oplossing. We nemen je bij de hand en zorgen dat jij je online doelen binnen handbereik hebt. Nieuwsgierig geworden?

Loop gewoon even binnen

Op deze locatie staat de koffie altijd klaar. Voor onze klanten maar ook voor mensen die Snoober Media nog niet kennen. Loop even binnen om te praten over hoe een project gaat of om nieuwe ideeën te ventileren. Het is een inspirerende omgeving dus we sparren graag met je.

Als we weten dat je komt, halen we Zutphense stadswalblokjes van Bonbonatelier Janson. Blokjes met koffievulling in de vorm van onze stenen stadsmuur.

Bezoekadres
Snoober Media

Kuiperstraat 70
7201 HK Zutphen

Ilja Vinzenz
Developer

Ik ben full stack developer bij Snoober Media en gek op het maken van Apps, webshops, games en websites. Vragen?

Bel me
Waarom een website laten maken in Zutphen?

Kom een dagje flexen

Je werkt natuurlijk wel lekker, zo aan de keukentafel, maar echt gezellig is het niet. Klanten zitten niet te wachten op een overenthousiaste peuter tijdens een telefoongesprek of een draaiende wasmachine. En je katten of hond zijn ook niet de meest inspirerende sparringpartners. Daarom ben je van harte welkom om een dagje hier op kantoor te komen zitten. We werken op kantoor projectmatig in verschillende samenstellingen. Ilja is iedere dag op kantoor, de bezetting van onze freelancers wisselt. Hierdoor is er altijd wel plek voor iemand die wil flexen.

We hebben super snel bekabeld en draadloos internet. Je mag altijd koffie pakken en er komt zelfs vers water uit de kraan. Gewoon vrijblijvend. Wie weet wat voor een mooie projecten er uit voortkomen.

Stuur een berichtje als je komt flexen

Jouw online concept begint bij Snoober Media

Een serie over Snoober Media

We vinden het belangrijk om jullie te informeren over Snoober Media. Binnenkort lees je weer een nieuw artikel in deze serie.

Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens achter

    Ook interessant

    Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter

    Instagram did not return a 200.

    Geef een antwoord