Parttime marketing- en communicatieprofessional gezocht voor een jonge start-up (Gesloten)

Hashtag

Volg jij een marketing/communicatie HBO/WO-studie en ben je op zoek naar een bijbaan voor 16 uur per week? Of ben je een junior marketing- en communicatieprofessional? Lijkt het je leuk om mee te denken over de marketing en communicatie van een start-up? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken per 1 januari 2021 een parttime marketing- en communicatieprofessional. Neem vandaag nog contact op!

We zouden graag zeggen aangenaam!

Helaas kunnen we ons nog niet voorstellen omdat we de komende weken een aantal dingen geheim moeten houden. Wel kunnen we al verklappen dat we een super gaaf nieuw sociaal media platform aan het creëren zijn. We geloven dat we de nieuwste hype gaan realiseren. We zitten vol in de ontwikkelingsfase en sprinten naar onze volgende doelstelling; onze MVP die we samen met jou in 2021 gaan lanceren.

Om deze doelstelling te behalen zijn wij druk bezig om een team van like minded people samen te stellen.

Wie weet zit jij over een jaar samen met ons in Silicon Valley

Wat ga je doen?

Je gaat ons ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Helpen met creëren van communicatie en content voor het lanceren van de app. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je krijgt de kans om met onze marketing agency samen te werken en mee te denken over de stappen die we moeten zetten om van de lancering een succes te maken. Naast een super toffe job leer jij ook nog meer van de wereld waar je kriebels van in je buik krijgt.

Het is belangrijk dat jij goed teksten kunt schrijven en door middel van een gerelateerde HBO/WO-studie op de hoogte bent van het beheren van onze channels en marketingacties. Heb je kennis van het lanceren van een nieuwe app, dienst of product? Dan is dit een plus.

We bedienen straks het wereldtoneel. Daarom is het belangrijk dat jij vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft. Je kunt per 1 januari beginnen voor 16-20 uur per week. Deze sprint duurt 6 maanden en omdat jij vanaf het begin meewerkt, kan jij meegroeien met de cycli die een start-up doormaakt! Wie weet zit jij over een jaar samen met ons in Silicon Valley.

Wat wij bieden?

  • De mogelijkheid om naast je studie als zelfstandige aan de slag te gaan;
  • Perfecte werkplek om gerichte werkervaring op te doen;
  • Een inbreng in de marketing strategie van onze marketing agency;
  • Samen met de founders werken aan een leuke en ijzersterke bedrijfscultuur;
  • Intensief samenwerken met verschillende ervaren freelancers;
  • Een prachtig kantoor in het centrum van Zutphen, waar je graag regelmatig bent.

Door de huidige coronamaatregelen werk je grotendeels vanuit huis maar wij vinden het belangrijk om de lijnen kort te houden en daarom zien we je één dag in de week op ons corona proof kantoor zodat we samen de content voor de volgende week kunnen voorbereiden.

Wat wij vragen?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau; in de studierichting: Media & Communicatie, Marketing;
  • Je hebt kennis van marketing en je wilt je hier verder in ontwikkelen;
  • Jij bent creatief, ambitieus en hebt een ondernemersgeest;
  • Je beschikt over eigen vervoer; de werklocatie is op loopafstand van het station.

Laat nu je gegevens achter!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze job en voldoe je aan de eisen? Vul dan hieronder het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij hebben geen interesse in aanbiedingen van Werving & Selectie of Detacheringsbureaus. Alleen directe reacties worden in behandeling genomen.

Deze vacature is gesloten voor sollicitaties

Momenteel zijn er voor deze vacature voldoende kandidaten in procedure.