Parttime UX/UI designer gezocht voor een jonge start-up (Gesloten)

Volg jij een Multimedia Design, Interaction Design of Interactive Media HBO/WO-studie en ben je op zoek naar een bijbaan voor 16 uur per week? Of ben je een junior UX/UI designer? Lijkt het je leuk om een volledig nieuwe app te ontwerpen? Dan is dit jouw kans, wij zoeken per 1 januari 2021 een parttime UX/UI designer. Neem vandaag nog contact op!

We zouden graag zeggen aangenaam!

Helaas kunnen we ons nog niet voorstellen omdat we de komende weken een aantal dingen geheim moeten houden. Wel kunnen we al verklappen dat we een super gaaf nieuw sociaal media platform aan het creëren zijn. We geloven dat we de nieuwste hype gaan realiseren. We zitten vol in de ontwikkelingsfase en sprinten naar onze volgende doelstelling; onze MVP die we samen met jou in 2021 gaan lanceren.

Om deze doelstelling te behalen zijn wij druk bezig om een team van like minded people samen te stellen.

Wie weet zit jij over een jaar samen met ons in Silicon Valley

Wat ga je doen?

Jij gaat onze nieuwe app van boven tot onder en van voor tot achter ontwerpen. De techniek daar draaien we onze hand niet voor om. Om het er gelikt uit te laten zien hebben wij jouw hulp nodig. Jij vertaalt de functionaliteiten van de app naar wireframes die wij zo kunnen omzetten naar de app. Ons overtuigen van jouw creatieve ideeën en je designkeuzes beargumenteren doe je tijdens de koffie in de ochtend. Je combineert functionaliteit en design om zo tot een optimale gebruikerservaring te komen, met user growth in het achterhoofd. Een toffe NUX daar draai jij je hand niet voor om.

Het is belangrijk dat jij goed kan illustreren omdat er in deze fase ook ander artwork gemaakt moet worden. Door je gerelateerde HBO/WO studie ben je op de hoogte van de theorie achter de designkeuzes die je maakt. Heb je een vet portfolio met designs? Dan is dit een plus.

Je kunt per 1 januari beginnen voor 16-20 uur per week. Deze sprint duurt 6 maanden en omdat jij vanaf het begin meewerkt, kan jij meegroeien met de cycli die een start-up doormaakt! Wie weet zit jij over een jaar samen met ons in Silicon Valley.

Wat wij bieden?

  • De mogelijkheid om naast je studie als zelfstandige aan de slag te gaan;
  • Perfecte werkplek om gerichte werkervaring op te doen;
  • Volledig een eigen app ontwerpen;
  • Samen met de founders werken aan een leuke en ijzersterke bedrijfscultuur;
  • Intensief samenwerken met verschillende ervaren freelancers;
  • Een prachtig kantoor in het centrum van Zutphen, waar je graag regelmatig bent;

Door de huidige coronamaatregelen werk je grotendeels vanuit huis maar wij vinden het belangrijk om de lijnen kort te houden en daarom zien we je één dag in de week op ons corona proof kantoor zodat we samen de content voor de volgende week kunnen voorbereiden.

Wat wij vragen?

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau; in de studierichting: Multimedia Design, Interaction Design of Interactive Media;
  • Je hebt kennis van UX/UI design en je wilt je hier verder in ontwikkelen;
  • Jij bent creatief, ambitieus en hebt een ondernemersgeest;
  • Je beschikt over eigen vervoer; de werklocatie is op loopafstand van het station.

Laat nu je gegevens achter!

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze job en voldoe je aan de eisen? Vul dan hieronder het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Wij hebben geen interesse in aanbiedingen van Werving & Selectie of Detacheringsbureaus. Alleen directe reacties worden in behandeling genomen.

Deze vacature is gesloten voor sollicitaties

Momenteel zijn er voor deze vacature voldoende kandidaten in procedure.