fbpx

Veiligheid 7 | Waarom blijft WordPress veiligheid toch zo een hot topic?

Dit is een foto

Je hoort in de media regelmatig berichten over de hacks en malware die zich nestelen in onveilige installaties van WordPress. Er wordt zoveel over geschreven dat we merken dat ook onze klanten ondertussen ongevoelig zijn geworden voor de berichtgeving over WordPress veiligheid. Helaas kan een hack of malware op je WordPress webshop of website nare gevolgen hebben. Elke week plaatst Google ongeveer 20.000 webshops en websites met malware en ongeveer 50.000 voor phishing op haar zwarte lijst. Je bent direct niet meer vindbaar op Google. Je opgebouwde SEO-score en ranking ben je kwijt. Hierdoor komen minder mensen in je webshop en op je website terecht en dat kost je omzet. Je kunt weer opnieuw beginnen met je online zichtbaarheid.

90% van de gehackte CMS-sites maakte in 2018 gebruik van WordPress

We voeren voor klanten regelmatig herstelwerkzaamheden uit. Dan gaat het niet alleen om de webshop of website weer op orde maken. Doordat hacks en malware erg geavanceerd zijn, gaan daar veel uren in zitten. De foute code kan op verschillende plekken in de website of database voorkomen. Vooral de webshop of website van Google’s zwarte lijst halen en de SEO-score en rankings weer herstellen kost veel tijd. Dit moeten we organisch doen waardoor het lang duurt voor je weer op je oude posities staat.

Passie voor beheer en onderhoud

Door deze cijfers is onze passie voor beheer en onderhoud groot. Het geeft net zoveel voldoening als creëren. Nou ja, bijna dan. We beheren al jaren apps, webshops en websites. Of wij ze nou gebouwd hebben of iemand anders. Om meer webshop- en website- eigenaren deze diensten aan te bieden, is het vanaf nu mogelijk om onze beheer services online te bestellen. We introduceren de WooCommerce Webshop Beheer Service en de WordPress Website Beheer Service.

Je begrijpt het ondertussen al maar goed beheer en onderhoud is belangrijk om hacks, virussen en malware buiten de deur te houden. Dit doe je door gebruik te maken van de nieuwste beveiligingstechnieken. Wij gebruiken hier al jaren vaste checklists voor. Hierdoor slaan we bij ons beheer en onderhoud geen stap over.

Door die vaste checklist en werkwijze was het voor ons mogelijk om diensten die we hiervoor nodig hebben op grotere schaal in te kopen. Deze schaalvoordelen rekenen we door naar de klant. Je betaalt nu niet meer uurtje factuurtje voor onderhoud maar een vast bedrag per maand.

Onze klanten beheren hun webshop of website ook wel zelf waarbij ze ons inschakelen als iets misgaat tijdens het updaten of als er teveel update meldingen tegelijk zijn. Vaak loop je dan achter de feiten aan.

Binnen onze beheer services nemen we je webshop of website mee in onze vaste beheercyclus. De gaten die klanten hebben in hun eigen cyclus komen hierdoor te vervallen.

Dit is een foto
WordPress Website Beheer Service
Dit is een foto
WooCommerce Webshop Beheer Service

Onze beheer services

Met onze beheer servies heb je geen last meer van hacks, virussen en malware. Door goed beheer en onderhoud blijven deze buiten de deur. Je hebt geen open deuren meer. Een open achterdeurtje is vervelend. Misbruik ligt dan op loer. Dit voorkom je door onze services.

73% van WordPress-sites heeft open deuren die kunnen worden misbruikt

Doordat we onze eigen systemen beheren weten we welke deurtjes er wanneer dicht moeten worden gedaan. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste beveiliging. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken en kan jij je richten op verkopen, content creatie en groei. We werken met vaste checklists. Hierdoor zien we of alles nog up-to-date is of dat we actie moeten ondernemen. Zo missen we geen stap tijdens het beheer en onderhoud van jouw webshop of website. Door ons beheer en onderhoud zit altijd alles goed op slot.

52% van de gerapporteerde kwetsbaarheden was afkomstig van plug-ins

De WooCommerce Webshop Beheer Service

Als webshop is je main focus sales, het maken van content en het beheren van al je social media kanalen. Je webshop beheren, onderhouden, updaten en beveiligen is niet je ding.

Daarom kies jij nu voor de WooCommerce Webshop Beheer Service

De WordPress Website Beheer Service

Een website is meer dan een online visitekaartje. Het is al lang niet een statische pagina. Je hebt een dynamische website met wissellende content. Daarnaast beheer je nog al je social media kanalen en moet je ook nog gewoon je diensten leveren. Door het beheer van je website uit te besteden krijg je hier veel meer tijd voor.

Daarom kies jij nu voor de WordPress Website Beheer Service.

0%

Update jij je webshop of website iedere maand?

Dit is een foto
Correct! Wrong!

Het is belangrijk om je webshop of website altijd up to date te houden zodat er geen kwetsbaarheden zijn om te misbruiken.

Maak jij altijd een offsite back-up voordat jij je website update?

Dit is een foto
Correct! Wrong!

Als je een back-up binnen Wordpress maakt en er gaat iets mis waardoor je de back-end van Wordpress niet meer in kan, lukt het ook niet meer om je website terug te zetten naar de gemaakte back-up.

Weet jij automatisch wanneer je site offline is?

Dit is een foto
Correct! Wrong!

Beheer jij je webshop of website goed?
Aan de slag!

Dit is een foto

Het is nu geen tijd voor een kopje koffie maar tijd om in actie te komen. Profiteer nu van onze actie en zorg dat je website 24 uur per dag beheerd wordt door mensen die er verstand van hebben. Bestel nu één van onze beheer services met 10% extra korting!

WordPress Website Beheer Service met 10%!

WooCommerce Webshop Beheer Service met 10%!

Wat goed!

Dit is een foto

Wat goed dat jij je site zo onderhoud. Maar als content king of queen wil jij je daar natuurlijk alleen maar op focussen! Bestel nu één van onze beheer services met 10% extra korting!

WordPress Website Beheer Service met 10%!

WooCommerce Webshop Beheer Service met 10%!

Share your Results:

Waarom de verschuiving naar online?

Wij ontwikkelen online business modellen voor onze klanten. Het is dan niet gek dat we regelmatig ons eigen business model onder de loep nemen. We maken groei door en passen daar ons business model op aan. We brengen de komende tijd twee nieuwe games uit. Daarnaast lanceren we in mei 2020 een social media platform. We leren veel en passen deze nieuwe inzichten graag toe bij onze klanten. Om onze groeiende klantenkring te faciliteren moeten we werkzaamheden automatiseren. Dit levert voor ons schaalvoordelen op. Die voordelen berekenen we dan door naar de klanten.

Er staat veel meer op het programma binnen Snoober Media waar onze klanten de komende tijd de vruchten van zullen plukken. Binnenkort vertellen we je graag meer over de producten waardoor jij je weer op je core business kan focussen.

Bestel nu met 10% korting!

Gebruik deze kortingscode bij het afrekenen

IKDOEMEE2019

Bestel snel één van onze nieuwe producten

Jouw online concept begint bij Snoober Media

Een serie over veiligheid

We vinden het belangrijk om te informeren over online veiligheid. Lees daarom ook het vorige artikel, “Veiligheid 6 | Laat jij je bang maken over het gebruik van je wachtwoord manager?“, over veiligheid. Binnenkort lees je weer een nieuw artikel in deze serie.

Nieuwsgierig geworden? Laat je gegevens achter

  Ook interessant

  Food for Thought

  Food for Thought 1 | Waarom zijn bedrijven zoals Instagram en TikTok zo succesvol?

  Waarom zijn bedrijven zoals Instagram en TikTok zo succesvol? Ze moeten iets gemeen hebben en dat klopt. Hun business modellen zijn gebaseerd op de platform thinking theorie. Vaak zorgt dit->

  Lees verder

  Nieuws SEO

  SEO 1 | 404 meldingen zijn killing voor je webshop of website

  Irriteer jij je ook zo aan 404 meldingen? Ze zijn killing voor je webshop of website. Hoe maak je een leuke 404 pagina? Bekijk hieronder de leukste die wij tegenkwamen. Het->

  Lees verder

  Bedrijfsidentiteit Nieuws Snoober Media

  Kom je op onze nieuwe werkplek in Zutphen kijken?

  Wat een euforie! Vanaf 1 november zijn we gevestigd in ons nieuwe kantoor aan de Kuiperstraat in Zutphen. Een nieuwe plek om voor onze klanten en onszelf projecten te doen.->

  Lees verder

  Webshop

  E-Commerce 4 | Loop jij met je webshop achter de feiten aan voor de feestdagen?

  Hoe staat het met de voorbereidingen voor de feestdagen? De voorraden voor Sinterklaas en Kerst moeten ondertussen wel besteld en geleverd zijn. Je hebt natuurlijk ook je content kalender voor->

  Lees verder

  Nieuws Veiligheid

  Veiligheid 7 | Waarom blijft WordPress veiligheid toch zo een hot topic?

  Je hoort in de media regelmatig berichten over de hacks en malware die zich nestelen in onveilige installaties van WordPress. Er wordt zoveel over geschreven dat we merken dat ook->

  Lees verder

  Nieuws Snoober Media

  Algemene Voorwaarden 1 | Wijzigingen per 10 mei 2019

  Voor ons is het belangrijk dat je weet welke afspraken we met elkaar hebben. Transparantie heeft voor ons een hoge prioriteit. Onze nieuwste algemene voorwaarden gaan vandaag, op 10 mei->

  Lees verder

  Webshop

  E-Commerce 3 | Ben je als webshop al bezig met Sinterklaas en Kerst van 2019?

  We hebben Pasen net achter de rug. Lijken de volgende feestdagen nog ontzettend ver weg voor je? Dat zijn ze niet. Om volledig van de koopgekte rondom Sinterklaas en Kerst->

  Lees verder

  Nieuws Wordpress

  WordPress 2 | 5 belangrijke WordPress tips

  Weet je dat WordPress ouder is dan Facebook en Twitter? Het is dan ook niet gek dat WordPress als CMS het grootste marktaandeel heeft. Het fluctueert maar WordPress heeft altijd->

  Lees verder

  Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter

  No images found.

  Geef een reactie